Tre goda ting igår!

Igår, vilken lycka, inträffade minst tre mycket trevliga saker. Först så åt jag lunch med Hanna på universitetet, jag måste ju passa på innan hon flyttar till Stockholm. Det var vansinnigt trevligt i alla fall.

Sen när jag hade varit på RFSL-lokalen med Evert så såg jag två hundar på håll och tänkte att jag skulle skynda, skynda så att Evert kanske skulle få hälsa lite (han behöver ju tränas vet ni ju). Sen såg jag att, nej men det är ju en liten Yorkie, åh så roligt att Evert ska få träffa en Yorkiekompis! Ytterligare några sekunder senare konstaterade jag att, nej men vad lik Evert den där Yorkien är… Kan det vara en av hans bröder tro? Men sen såg jag ju! Det var ju hans mamma som var på promenad! Vilken lycka! Evert och Trasan har ju inte sett varandra sedan Evert var bara en liten skrutt på 13 veckor.

Evert blev så blyg för sin mamma att han satte sig med svansen mellan benen i en vattenpöl full av isvatten. Han tinade som vanligt upp efter ett tag (Hihi) och var överlycklig och viftade som galen på svansen. Då är det ju nästan så att det värker i en mattes hjärta av lycka så fint var det. Jag hoppas att den där fikat blir av så att de får umgås lite mer.

Ja just det, den sista mycket underbara saken som hände igår var såklart att det var Trinny & Susannah på TV. Dessutom var de ju i Sverige. Kan det bli bättre på TV? Nej, det kan det faktiskt inte.

2 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Vad gulligt med namnet Evert på en söt liten Yorkshire-herre! Sedan är det så roligt att få höra en matte som vill att hennes hund ska få hälsa på andra hundar. Man ser mer och mer att hundägare drar i kopplen för att förhindra möten eller låtsas som att den andra hunden/hundägaren inte finns! Med all respekt för att man kan vara rädd för attacker förstås.Men…jag brukar tänka…sådan herre (urs dam…) sådan hund! Är du social så är hunden det också!
    Missade Trinny & Susannah igår – det ska inte upprepas!

  2. Anna Galin

    Svar till Birgitta J:n (2011-03-29 09:16)
    Hej Birgitta! Evert måste ju tränas i att inte vara så rädd för andra hundar så jag blir så glad om han får hälsa lite. Jag önskar att vi träffade på fler hundar! Iofs är det ju vara bra att Evert får lära sig att man inte ska hälsa på ALLA hundar när man är ute och går, men det är knappast något problem för oss -Evert ignorerar ju andra hundar när vi är ute och går och vill helst bara hälsa på människor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.