Äntligen hemma!

Borta bra men hemma bäst!

Evert och jag har precis kommit hem från att varit och hälsat på min pappa, hans fru Anne-Kathrine och deras fyra hankatter Gubben, Musse, Sigge och Sauron. Pappa bor verkligen jättefint i en liten by på landet så Evert har haft riktigt kalaskul och sprungit runt på gården med alla katterna. Och jo, Evert blev god vän med både Sigge och Sauron innan vi åkte hem. Gubben, han är fortfarande lite mer avvaktande och Musse -honom såg vi knappt alls förutom när han låg surt och morrade när Evert kom i närheten.

Jag är så stolt över min lille Evert som är så duktig på att umgås med katter. Han går fram långsamt längsamt och är jätteförsiktig. Det enda problemet är väl när han väl har blivit kompis med en katt, det vill säga har pussats nos mot nos, fått slicka dem lite i ansiktet när de inte är beredda och fått gått och luktat dem i rumpan ordentligt då vill ju Evert leka och börjar hoppa upp och ner som hundar brukar när de vill leka. Katterna fattar som man kan förstå ingenting och stirrar mest dumt på honom och vänder sig sen om och går därifrån. Evert får nog träna ytterligare på det där med att prata katt innan han är riktigt klar med färdigheterna.

Här är Evert och hans 4 nya kompisar. 

Längst upp, herre på täppan, är Evert, nedanför honom ligger svarta Sauron, sen är det röda Gubben och vita Sigge. På sidan om och surar är den tjocka, röda katten Musse.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.