Deklarationer och polarvindar

Idag har jag äntligen deklarerat klart. I alla fall min egen deklaration, RFSL Umeås får vänta med att bli klar för det är fortfarande (efter timmars luskande på skatteverkets hemsida) ganska oklart hur jag ska fylla i deklarationen så att det blir rätt. Och man vill ju inte att det ska bli fel.

Idag var jag och Evert på promenad med "farbror Ola" som tar hand om Evert på måndag och onsdag lunch. Ola hade med sig en termos kaffe och hembakta kakor så vi gick ner till älven och satt där och fikade. Oj så fint vi hade det. Evert (och jag) tränade stenhårt på att gå fint också, och Evert (och jag) är en riktig stjärna som lär sig skitsnabbt så vi gick fint både dit och hem på ett alldeles ypperligt vis.

Tyvärr blåste det polarvindar från havet så det blev lite kyligt när vi satt ute idag. Inte var det ens i närheten så varmt som när jag var hos pappa där vi satt ute hela dagen och solade vid husväggen. Jag har inga foton från idag när vi satt i isvindarna på en parkbänk vid älven, men väl ett foto från när Anne-Kathrine och Evert sitter och solar vid husväggen hos pappa.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.