Utflykt, örhängen och en utställning

Vi är helt slut efter helgens vedermödor som började på lördag förmiddag då jag, Ola, Ann och Evert satte oss i bilen för att åka till Bergeforsens Camping. Vi fick en jättefin stuga precis vid vattnet med två sovrum, kök och veranda.

Ann valde att stanna hemma i stugan med Evert och plugga engelska medan jag och Ola fortsatte vår resa till Ikea. Ola hade aldrig tidigare varit på Ikea så jag erbjöd honom en rundtur på både Birsta (där Ola köpte skor och jag köpte örhängen) och på Ikea (där Ola mycket effektivt köpte ett halvt möblemang på en och en halv timma). Ola fick så klart skicka hem sina inköp med hemkörning, för vi körde ju Micra tillbaka till Ann och Evert i stugan. På kvällen gick vi på hundpromenad vid vattnet och hade det jättefint innan vi gick till sängs och sov bra, eller dåligt, beroende på om personerna i fråga befunnit sig i samma rum som Evert eller inte.

Idag var vi alla uppe mer eller mindre i ottan eftersom vi skulle på hundutställning. Tyvärr så hade vi varit mindre smarta mattar och inte tagit med oss vaccinationsintyget så Evert fick inte komma in på området över huvud taget. Jag passade på att gråta en skvätt för att jag blev så besviken, övertrött (tips: här finns en ledtråd på åtminstone en som sov i samma rum som Evert), och hade åkt så himlarns långt bara för att bli nekad entré i dörren. Vi lämnade alltså Evert i bilen och gick in för att kolla ett tag på utställningen och prata med andra Yorkieägare innan vi åkte tillbaka till Umeå.

Nu är inte jag den som är den, jag är ändå rätt nöjd och glad över turen söderut. Jag fick ju faktiskt med mig ett par örhängen tillbaka och en utflykt med både flickvän, hund och vän är ju aldrig att underkatta.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.