Morgonstund har guld…

Evert tog mig verkligen på orden och valde att sova största delen av igår. Troligtvis berodde det visserligen på att vi var på kalas hos min moster under lördagkvällen där han fick massor av bus och godis. Men som sagt, igår var det bara slapp och slöeri. Ann hon sov in på eftermiddagen och sen tog Evert över och sov resten av dagen. Själv spenderade jag dagen med att ligga i soffan och ömsom se på dålig TV och ömsom läsa Cesar Milans bok om hur jag ska bli en lugn och bestämd flockledare.

Eller förresten, jag bakade ju en chokladtryffeltårta också för att jag var så uttråkad. Någon bild på den har jag inte men däremot en från lördagens frukost bestående av amerikanska pannkakor (krabbelurer) och turkisk vaniljyogurth med färska jordgubbar samt lyxkaffe i form av cappuccino från kaffemaskinen och apelsin/grapejuice. -Helglyx 🙂

Eftersom Evert sov största delen igår så var han för ovanlighetens skull morgonpigg och uppe före mig idag. Klockan 6 imorse vaknade jag av ljudet av tassande och tuggande. Evert Slevert hade beslutat sig för att vår dörrstopp i gummi egentligen var en tuggis åt honom. Jag var inte nöjd, men tänkte att det var lika bra att gå upp när jag ändå var vaken och hann därmed inte bara med att äta frukost utan även en joggingtur nere vid älven med en Evert i hasorna innan jag var på jobbet redan före klockan åtta. En inte helt fel morgon i solskenet ändå.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.