Begravning och regnbågsbröllop

Det är ont om uppdateringar när man har semester, särskilt när man har haft så fullt upp som vi har.

I fredags så var vi begravning och åkte långt med bil medan Evert passade på att fria hos flickvännen Bess. På vägen till begravningen hamnade Anns klubba på något märkligt sätt i hennes näsa. Vi blev båda mycket förvånade. För övrigt har jag Anns tillåtelse att lägga ut bilden på när detta underliga inträffade.

Efter begravningen var det dags för bröllop där jag, Ann och Cornelia hjälpte till så det stod härliga till! Evert han åkte hem till Flum-Ole och hjälpte honom att tvätta istället. Här är en bild på brudparet som jag har stulit från Facebook (jag hann aldrig ta något eget foto för jag var förste filmare år brudparet).

Ni förstår ju att vi knappast har haft mycket tid att sitta framför dator -förutom när Ann skriver uppsatser till sin sommarkurs då såklart.

Imorgon ska ni få ett riktigt kalasinlägg, då får ni se när Evert blev så less på att lämnas bort hela tiden att han skaffade sig ett eget hus att bo i (eller så är det en projicering från mattar med dåligt samvete, men det får ni avgöra själva).

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.