Modevisning med Evert, del 1

Det senaste året har Evert visat upp flera av sina kläder och nu är det dags för en riktig modekavalkad tycker jag. 

Everts första jacka fick han i november förra året och den var vinröd, praktisk och prisvärd -som kläder för växande små typer bör vara. Den både växte han ur och gick så gick den sönder, men så här snygg är Evert i sin allra första kappa:

 

Efter sin första jacka i November förra året så fick Evert en varm röd polo i December, lagom till julkortsfotograferingen med Hanna.

När Evert hade både jacka och tröja var det dags att ge sig på mer avancerade saker, så som skor. Han kom nämligen in med ett halt kilo snö på tassarna varje gång vi varit ute. Det var helt enkelt en väldigt besvärlig historia det där med snö. Kolla också in hur liten kappan från första bilden i november hade blivit i februari -den går knappt att stänga varken fram eller över bröstet!

I samma veva som vi köpte nya skor invisterade vi i en moderiktig overall i arméstil med ryggsäck. Det behöver faktiskt småttingar som ska vara ute på vintern -särskilt Evert som samlar snöbollar på hela kroppen och behöver ha med sig både godis och bajspåsar när han går ut. Detta är visserligen Everts absoluta hatplagg, han påstår att det inte går att röra sig i den (observera den stela kroppshållningen nedan). Pytsan, säger matte, det är bara en vanesak!

 

Nej nu får det räcka för ett inlägg. Mer dog-fashion kommer imorgon!

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Anngerd

    Hej Anna ! Jag bara ÄLSKAR din blogg ! Vi har i familjen haft 3 Yorkisar så det är klart att jag älskar Evert. En så snygg kille kan ju inte annat än charma ! Härliga bilder du tar av honom. Ser fram emot fler.

  2. Anna Galin

    Svar till Anngerd (2011-10-25 08:19)
    Vad roligt att höra att du gillar bloggen och Lill-Evert 🙂 Extra fint är det att du tog dig tid att skriva några rader här, så tack för det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.