Tenta!

Här är det rätt tyst på bloggen men det finns en anledning. Jag sitter och sliter mitt hår med en hemtenta i omvärldsanalys så det finns inte mycket annat i huvet för tillfället än scenarioplanering och omvärldsbevakning.

Imorse träffade visserligen jag och Evert en Yorkie-kompis nere vid älven som hette Pass. Skojigt namn tyckte jag 🙂 Fast det allra skojigaste var att trots att Evert är på gränsen till för stor som Yorkie så var den här Yorkien DUBBELT så stor som Evert! Haha, en riktig mutant-yorkie, för enligt ägaren så var den registrerad på Svenska Kennelklubben som renrasig 🙂 Men nån så märklig Yorkie har jag då aldrig sett. Synd att jag inte hade kameran med mig.

Pass vår å andra sidan helt perfekt promenadkompis åt Evert eftersom han ignorerade honom totalt – så det blev en riktig toppenpromenad! Hoppas vi träffar dem snart igen!

Eftersom jag inte hunnit fota idag kommer här en bild på Evert på älvpromenad från slutet av oktober istället.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Åsa

    Men Anna! En omvärldsbevakare får väl aldrig gå utanför dörren utan sin kamera!? Nåja, du må vara ursäktad för den här gången – jag inser att du har huvudet fullt av avslitet hår och tenta.

  2. Flum-Ole

    En hud som heter Pass? Nästa gång du träffar dem får du fråga om matte eller husse är bridgespelare… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.