En spraystärkt hund

Äntligen! Hemtentan är precis inskickad och kvar är en liten nervösboll i magen över hur det kan tänkas ha gått. Tänk om jag missade att källhänvisa någonstans och jag blir tagen av polisen för fusk!? Jag blir lätt lite nojig när det kommer till tentor.

Nu när jag är hemtentaklar så finns det äntligen mer tid att engagera sig i Everts pälsvård. Han har fått nyklippta öron, svans och tassar. Tjusigt värre!

Däremot håller jag på att bli helt galen på all hårvård när det kommer till tovor och trassel i pälsen. Jag vet att jag har klagat förut, men jag borstar Evert 2-3 gånger per dag för att det inte ska tova ihop fullständigt och då är det ändå trassel vid varje borstning. Vi har ett balsamspray, men jag börjar fundera på att använda min burk med spraystärk istället så kanske pälsen ligger rakt och fint lite längre än fem minuter.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Här var det en annan typ av spraystränkt som det handlade om. Det är något av roligt med det att min blogg handlade just om sprayande dock mer konstnärligt håll. Bådas artiklar las efter varann här ovan. Nog är kamning en konst i sig att utöva när det handlar om tovar vars än dessa uppstår.

  2. Åsa

    Ursäkta om jag byter ämne, men jag undrar om istapparna i fönstret händelsevis kommer från din pappas affär?

  3. Anna Galin

    Svar till Åsa (2011-11-07 21:41)
    Det skulle man kanske kunna tro, och det var en bra gissning, men det är faktiskt Anns istappar som hon har tagit med sig in i hushållet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.