Happy Pride!

Nu har äntligen Ann och Evert kommit hem igen och vi firade detta med att Prideparadera! Det var Everts första Pride men han skötte sig mycket väl i sin regnbågsfärgade tröja! 🙂 Ann skötte sig för övrigt också mycket bra, vilket kan ses här på bilden nedanför.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. MaskrosMorsan ...

    Hejsan! ny här…både i kommun och på VK – blogg =)
    Hade planerat in Pride Festivalen (paraden) men då vi kom till stan såg vi inte en människa, inget ”tåg” inget alls *suck* misstänker vi var på fel plats eller att det redan hunnit vara…Hoppas det var skoj och ser fram emot det nästa år istället…Kul att hitta hit – såg en blogg om Pride helgen och kikade in såklart!

    Ha det gott!

  2. Anna Galin

    Svar till MaskrosMorsan … (2011-11-27 22:53)
    Det är tanken som räknas! Nästa år kanske du hittar rätt. Paraden brukar alltid utgå från Döbelnspark klockan 13.00 med samling 12.30. Så och i år, och kanske även nästa år 🙂 Synd att du missade ändå!

  3. MaskrosMorsan ...

    Jo, jag visste ju det men vi kom efter 13:00 och gick genom hela stan och gatorna på sidan om =) letade paraden men misstänker att vi var för sent ute helt enkelt – nya tag nästa år och vara ute i tid *hihi* bättre planering!

    Ha det gott…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.