Silly: Nya klubbens första

Då är första spelaren klar för nya ligaklubben Sjuhärads Basket. Ingen överraskning att det handlar om en spelare som förra säsongen fanns i Borås Basket – som alltså lade ner sin damsatsning.

Anna Golob var lagkapten i Borås och följer med när Sjuhärads Basket fick förbundets ok för att ta över platsen i SBL Dam.

– Jag har väntat i två månader på att kunna skriva på för nya klubben. Jag vill verkligen vara med och bidra till att Sjuhärads Basket får en bra start och att klubben kan etablera sig i SBL på ett bra sätt, säger Golob i klubbens presentation.

– Golob har varit väldigt förstående i processen som varit och det känns oerhört bra att kunna göra klart med henne som första spelare i Sjuhärads Basket. Samtidigt som dialog går med spelare utifrån så hoppas jag vi ska kunna få klart med ytterligare spelare från förra årets trupp inom kort, säger sportchefen Mattias Modig.

x x x x x

Från SBL Herr noteras denna onsdag att Nässjö Basket gjort klart med Joel Ekenstierna. Den snart 21-årige forwarden återvänder därmed till moderklubben efter att förra säsongen spelat med Wetterbygden i Superettan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.