Silly: Treårskontrakt för stjärnan

Norrköping Dolphins har sytt ihop nytt kontrakt för stjärnan Adam Ramstedt – inte mindre än tre nya år (!).

– Vi är så glada och mycket stolta att få ha Adam hos oss i hela tre år till. Det betyder mycket för laget men också hela klubben. Vi ska nu ta nya kliv som lag och då blir Adam en nyckel. Han har en hög nivå i sig och har ännu mer potential vi ska försöka utvinna. Han är bra för gruppen och i klubben men också en väldigt duktig spelare då han bidrar med väldigt mycket. Han behandlar bollen fint både nära korgen och ute på golvet, han har ett fint skott som han börjat använda mer och hans försvarsspel håller allra högsta nivå. Alla dessa egenskaper kommer verkligen behövas om vi ska bygga vidare på det vi gjort och ta oss ut i Europa och samtidigt ta kliv här hemma i Sverige, säger Dolphins coach Mikko Riipinen till klubbens hemsida.

– Jag trivs väldigt bra i klubben. Jag ser hur klubben utvecklas och går framåt och jag vill vara en del av det här i flera år framåt.  Det ska bli väldigt kul att representera Dolphins i Europa. Att få kvala till Champions League är inte alla svenska spelare som får uppleva,  säger  stjärncentern själv till Norrköpings Tidningar.

x x x x x

Noteras: Jämtland plockar upp U16-landslagsforwarden Nathan Amoran till ligatruppen. I basketettan förra säsongen snittade 16-åringen nära 10 poäng och 6 returer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.