Silly: Stjärnglans i Jämtland

Alternativen var flera för Pierre Hampton – men stjärnan blir kvar i Jämtland Basket. Senaste säsongen snittade den 31-årige forwarden 14,6 poäng, 6.6 returer och 2 assists innan han stoppades från spel i SM-.finalserien på grund av en knäskada.

– Det var trist på alla sätt men så är elitidrotten. Som tur var så handlade det inte om korsband eller nått sånt så jag är i träning igen och räknar med att komma till försäsongsträning i full form. Jag och familjen är hemma i Norrköping under sommaren och ser fram emot att komma upp i augusti. Vi siktar förstås mot att få en ny chans i en SM-final nästa säsong och det blir riktigt motiverande att få kvala till FIBA Europe Cup, säger Pierre Hampton i ett pressmeddelande.

– Pierre har förstås haft fler intressenter både från SBL-konkurrenter men även från utländska klubbar och det är riktigt starkt av klubben att kunna hitta fram till en lösning. Vi är på väg att lyckas behålla kontinuiteten i truppen för åtminstone det svenska spelarmaterialet vilket är viktigt och vi kan bygga vidare från där vi avslutade förra säsongen, säger Jämtlands head coach Adnan Chuk.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.