Silly: Nytt utlandsäventyr

Toppforwarden William Gutenius lämnar svenska ligan och Borås Basket efter fyra säsonger – han är klar för Phoenix Brussels i Belgien.

– Jag har tidigare varit i Spanien nu känner jag att jag blivit en helt annan basketspelare sedan dess och är redo att ta mig an ett nytt utlandsäventyr,  säger Gutenius till P4 Sjuhärad.

x x x x x

Anna Lundquist tog SM-guld med Norrköping Dolphins – nu flyttar hon tillbaka till Stockholm med foukus på karriären utanför basketplanen.

– Som det ser ut nu blir det blir det att gå klart plugget och jobba. Jag hoppas att det kan leda till en tillsvidareanställning. Det är ingen av oss som är sur att jag lämnar, jag kommer satsa på andra saker som är viktiga för mig nu. Det faller sig naturligt att göra andra saker i mitt liv, säger Lundquist till Norrköpings Tidningar.

x x x x x

Forwarden Linn Larsson blir kvar i Borås – för spel i nya ligaklubben Sjuhärads Basket.

– Förutom att Linn är en duktig spelare så har hon också en speed och energi på plan som är positiv för hela gruppen. Att Linn med rötter i Sjuhäradsbygden väljer att fortsätta sin basketsatsning i Borås och nya Sjuhärads Basket är väldigt glädjande, säger sportchefen Mattias Modig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.