Rahimi satsar på att fightas

Daniel Rahimi lyckades som bekant inte ta sig in i NHL föregående säsong, men verkar ha målet klart för att göra det den kommande; genom att fightas. När Vancouvers prospectlag mötte Calgarys dito i går tog Rahimi en fight med tuffingen Ryley Grantham som hade 163 utvisningsminuter förra säsongen.
– Jag är inte så bra som spelare så jag måste göra något annat, säger Rahimi till Vancouver Sun enligt nyhetskanalen.se.
– Jag vill visa alla att jag är villig att göra allt, även de saker som jag inte är bra på, för att komma så långt som möjligt, fortsätter han.
Enligt Vancouver Sun hade han också en riktigt bra tackling i matchen och på Vancouver Canucks hemsida får han beröm för sin insats.

När jag träffade Rahimi tillsammans med Alexander Hellström på Iksu i somras lät båda nöjda med sitt första år där borta, bortsett Hellströms handskada som förstörde slutet på säsongen. Hellström var annars den som lyckades bäst då han fick en hel del speltid i AHL-laget Preoria Rivermen, medan Rahimi hoppade en del mellan AHL-laget Manitoba Moose och ligan under den, ECHL. Men det de främst var nöjda med var den grymt seriösa träningen och sättet de jobbar på där borta. Bland annat fick de efter varje match se på video vad de hade gjort dåligt och vad de ska bli bättre på, allt för att individerna ska utvecklas så mycket som möjligt.

Ingen av dem är väl direkt kända för sin spelskicklighet, men det är två träningsvilliga, starka muskelpaket som mycket väl kan göra karriärer som slagskämpar där borta.

Han gör väl inte direkt någon jättesuccé i denna fight…

2 kommentarer

  1. pluto

    Det finns andra som kan göra det jobbet.Han borde satsa på att bli en bättre back i stället. Han kommer att få det svårt att ta en plats i ett NHL lag.

  2. Anders

    ..dom ligger ju ljusår ifrån varann ändå, tycker jag.
    Hellström var ju en spelare som var en riktig ”jätte” i försvarspelet. Medans Rahimi kunde tacklas men inte mycke mer.
    Hellström kommer blir en jäkla bra spelare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.