Wikström i kylan

Johan Wikström har hamnat i kylan i Almtuna. Han fick okej förtroende i inledningen av säsongen men nu har han fastnat i fjärdekedjan och får sparsamt med speltid i Bobo Simensens lag som i kväll blev nollade hemma mot serieledande Örebro, 0-3.

Jag snackade med Wikström i dag och det hade inte hänt något vad gäller hans situation och eventuella flytt till Björklöven. Jens Hellgren håller dock kontakt med Wikström och hör sig för hur familjesituationen ser ut.

Alltså står det kvar på samma ställe det stod när jag senast skrev om Wikström. Hellgren är mycket intresserad, men Wikström, som har kvar huset i Umeå, står under kontrakt med Almtuna.

Känns svårt att spekulera i om det blir något över huvudtaget men jag är övertygad om att Wikström vore en toppvärvning inför avslutningen på säsongen. Om nu Wikström vill komma och – inte minst – om Almtuna släpper honom.
___

…på tal om att hamna i kylan. Magnus Isaksson harvar alltjämt på i Borås fjärdekedja och står kvar på fem poäng efter 19 spelade matcher. Jag kanske får omvärdera min tanke när han lämnade att "jag inte skulle bli förvånad om han hamnar i elitserien inom ett par år".
___

Eetu Qvist gjorde en andraassist till matchens enda mål när Bofors vann mot Rögle.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.