Nu stänger vi boken

Ska vi bli lite sentimentala så här på avskedsdagen? Jag tror banne mig vi blir det.

Det är dags att ta farväl. Ett rätt sorgsamt sådant.

För bloggen har ändå blivit lite av en kompis de senaste åren – ibland bara dryg och jobbig men oftast skön, trevlig att skriva av sig på och intressant att diskutera med.

Det är extremt klyschigt – och jag hatar att skriva klyschor – men jag hade aldrig väntat mig så mycket läsare och så fin feedback jag fått genom dessa år. När jag startade hade jag väntat mig bli näthatarnas ställe att lasta sin dynga på, men så har det inte blivit. Visst kallades man parvel och kunskapslös en del i början, men det har mestadels varit positivt.

Men nu är det över.

Jag har fått ett vikariat på Sportbladet gär jag gör min första arbetsdag på måndag. Judas och pengakåt, kanske vissa anser, men likt de flyktande hockeyspelarna hänvisar jag till den sportsliga utmaningen.

…nä, jag tror de flesta förstår att Sportbladet är en dröm som går i uppfyllelse för många sportjournalister. Det ska bli extremt spännande att pröva på.

Jag vill poängtera att det inte har något att göra med att VK inte erbjöd mig jobb, som det spekulerades i när jag drog på resa för ett år sedan. Tvärtom. Men de förstod att jag verkligen ville ta denna chans och var extremt hjälpsamma när jag på kort varsel ville avbryta mitt vikariat. Det kommer jag alltid att vara tacksam för.

Tills vidare hänvisar jag till grannarna på Löven4Ever. Som det verkar just nu tar ingen från redaktionen över denna blogg.

Kanske får den bara vila ett par månader innan jag kommer tillbaka, det har jag ingen aning om. Framtiden får utvisa vad som händer, men nu är det slut för denna gång och det har varit en förbannat kul resa. Tack för att ni varit med.

På återseende.

Etiketter:

34 kommentarer

  1. Tobias

    Du och din blogg kommer att vara saknad, Björn! Självklart ska du ta chansen att testa på att jobba för Sportbladet, det tror jag att alla lövensupportrar har förståelse för. Det hade vart en annan femma om du lämnat för Norran…

    Lycka till, du är välkommen tillbaka alla dagar i veckan!

  2. Andreas

    Att det skulle gå bra för dig var ganska tydligt redan från början. Du skriver om det som vi sportentusiaster i Umeå är mest intresserad av, nämligen Björklöven, dessutom på ett bra sätt. Det har gjort att du har fått fans, kan mkt väl tänka mig att det varit flertal ryggdunkningar var och var annan gång du har besökt någon av stadens sportpubar. Det har givit eko som inte heller har undgåtts av VK. Av detta borde Krainer lära. Krainers mindre intresse av Löven märks tydligt tyvärr. Tur att Stålnacke kan skäla alla läsare till NSD.

  3. Per

    Tack Björn för denna tid! Sist vi hade en lika kompetent och spännande ”bloggare” var på Six’s tid och då talar vi främst 70-tal…. Du är välkommen tillbaka alla dagar i veckan! Å du, kan du inte ha en egen liten Lövenblogg så där lite privat?….

  4. The Sandwich

    Jag säger som Tobias.. djäkligt tur att det inte var Norran..

    Men självfallet mången mången tack för allt Björn! VK kommer betydligt fattigare och Sportbladet mycket rikare. Stort lycka till oavsett!

  5. Bichers

    Lycka till på Sportbladet, du får se till att styra upp den tidningen. 🙂 Din blogg kommer vara saknad, du har gjort ett grymt jobb. Lycka till!

  6. Robin

    Tack för allt Björn, du har varit en riktigt bra bloggare och jag kommer sakna dina inlägg. Lycka till hos Sportbladet så får vi hoppas att du söker sig hemåt framöver 😉

    Riktigt trist också att ingen tar över bloggen, 1 000 000 besök på bloggen säger väl allt.

  7. erik

    Neej fan va tråkigt, var ska man nu få all info om löven. känns väldigt trist men förstår att det känns desto bättre för dig björn. lycka till

  8. Micke

    Mycket tråkigt att du försvinner från VK och från den här bloggen. Du ska ha ett stort lycka till på Sportbladet förstås. Man kan lugnt säga att du förtjänar den chansen Björn!

  9. Viktor

    Du har varit fullständigt lysande på denna blogg!
    du har alltid nåt inressant här som man läser.
    Lycka till med Sportbladet och du är alltid välkommen tillbaka när du vill!

  10. patrik

    Bra jobb, lycka till, Nu får vi njuta av Löven4ever som alltid bjuder på skön läsning, Men det är som att man måste ta bort TV1 eller kanal 2. Båda borde ju finnas, de är marksända, ha De bra Björn.

  11. Kalle

    ”Judas”? Nej, det är ju bara de som väljer någonting med skellefteåanknytning framför Umeå som är en Judas 🙂 Alla spelare som lämnat Löven för andra lag än Skellefteå har hyllats och fått lyckönskningar. Så även med dej Björn!

  12. Lars

    Tack för alla de timmar man suttit och läst bloggen din. Vad ska jag nu läsa om nätterna?
    Lycka till nere i Stockholm.

  13. Anders Persson

    Lycka till på Sportbladet Björn. Som du säger, utmaningen är det som ständigt får pulsen att slå. Löven för alltid.

  14. MickeS

    Bloggen har jag läst med stort nöje så det är tråkigt att den försvinner. Bara att önska dig lycka till på Sportbladet. Hoppas du inte skrivit på ett avtal om att du inte får nämna Björklöven…

  15. sture s

    fan sakna redan bloggaren. kan du inte skriva under pseudonym typ rickard eller palle kuling eller nått.
    ta över stockholm nu du som har potential att lyckas bättre än dom andra.

  16. Ny och hungrig! tack #88

    Tycker detta var mycket bra, nu får VK ta in en ny lövenbloggare som är hungrig, har mer ”hockeykoll” och förhoppningsvis skriver intressantare inlägg! Hoppas nu på en ny och hungrig bloggare som har BRA hockeykoll. Kanske även skriver ett och annat inlägg om våra kära juniorlag(?)

  17. Clabbe

    Synd att det inte blir något mer bloggande här. jag tycker att detta har varit den bästa lövenbloggen under många år. Trist, men lycka till!

  18. ante

    Tråkigt att du lämnar oss men lycka till på sportbladet..
    Du är välkommen till oss varje dag i veckan 😀

  19. Johan PH

    Har haft bloggen som start sida under en längre period och lite tråkigt att du ska sluta. Kör hårt på sportbladet Björn och Lycka Till!

  20. Rickard Vännman

    Lycka till! Hoppas allt går bra för dig.
    Har troget läst bloggen och hoppas naturligtvis att den återkommer.
    All lycka! /Rickard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.