Premiärförlust för Krisse

Det blev förlust i Kristofer Berglunds elitseriepremiär när hans Luleå gästade Djurgården i Globen. Resultatet skrevs till 2-1 till Djurgården, men enligt Berglund var det inget som speglade matchen.
– Jag tycker vi var värda i alla fall en poäng, sa han när jag pratade med honom tidigare i kväll. Vi var bättre tycker jag, vi tacklades mer och hade ett bättre spel. Vi drog på oss lite mycket utvisningar bara.
Själv verkade han rätt nöjd med sin egen insats. Han brukar inte vara stor i mun angående sina egna insatser så följande citat tolkar jag som att han varit riktigt bra:
– Jag var väl lite halvskakig med pucken första halvan, men sedan lossnade det. Man har mer tid med pucken än man tror här, det gäller bara att inse det.
Berglund spelade i andra backpar tillsammans med Radek Phillipp, som ju kvällstidningarna skrivit en hel del om de senaste dagarna angående hans resor mellan Luleå och finska Torneå. Den på försäsongen så glödhete Mats Lavander återfanns i förstafemman men klev av poänglös.
På lördag väntar ett slutsålt Coop Arena när Luleå tar emot Skellefteå AIK.

För andra ex-löv går det tyngre. På Brynäsbänken satt både Alexander Sundström och Jonathan Carlsson när Brynäs, tack vare storspelade målvakten Jacob Markström, vann mot Färjestad med 3-2 i sudden.

3 kommentarer

  1. Daniel

    Kanske läge att plocka hit Susse och Carlsson när de ändå bara sitter på bänken (med reservation för ”ändå bara” efter en omgång haha)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.