Salonen rinner ut i sanden…

Även om inget definitivt besked har lämnats, verkar det som att Sami Salonen knappast kommer att representera Björklöven denna säsong.
– Som det ser ut just nu ska det mycket till, sa Micke Andersson när jag nyss nådde honom på plats i Skellefteå Kraft Arena där han med sin dotter ska bevittna norra AIK:s elitseriepremiär mot Rögle.
Hade innan också snackat med Salonens agent Mika Koivonen som var lite irriterad över att han inte fått något definitivt besked om hur det skulle bli.
– Jag försökte nå Jocke (Fagervall) i går, men de har inte ringt upp mig. Jag vet inte vad skillnaden är mellan svenskar och finnar, men finnar vill ha ett rakt svar, ja eller nej. Nu vet jag inte någonting säkert men jag får tro att det inte blir någonting, sa Koivonen.
– Det är för att vi inte har något direkt svar att lämna, säger Micke Andersson. Vi diskuterar lite fram och tillbaka men har inte tagit något definitivt beslut. Och försvinner han så försvinner han, men finns han kvar och vi skulle vilja ha honom så kan vi ta honom.

Men som han alltså sa ’ska det mycket till’ (läs: skadekris) för att det ska bli någon affär med finnen som provspelade under turneringen i Vasa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.