Öberg spelar!

Vänj er inte med utropstecken i rubriker för mina inlägg men i dag kändes det befogat. I dag bestämdes nämligen att Fredrik Öberg är spelklar och kan spela söndagens match mot Almtuna. Och helt plötsligt höjdes pulsen till matchen med cirka 200 %.

Redan i veckan sa Öberg till kollega Gunnar Johnsson att han var redo rent medicinskt men antydde att han kände en för stor press att han inte ville debutera om han bara skulle kunna göra en halvdan insats. Alltså, räkna inte med en trött Öberg som bara spelar power play.

– Rent träningsmässigt är han inte efter utan det är kanske timingen och matchvanan han i så fall kommer att ha problem med, sa Fagervall när jag nådde honom i bilen på väg till Sundsvall för att scouta Almtuna tillsammans med Peter Andersson.

Oj, vad intressant match det ska bli att skåda. Redan på förhand tyckte jag att den (trots att det är Almtuna man möter) kändes rätt intressant med tanke på om man skulle lyckas bibehålla spelet mot Malmö, men nu… Ja, nu ökade detta med 200 %.

Biljettförsäljningen lär också få sig en ’liten’ uppsving.

Öberg har på slutet tränat tillsammans med Jonas Floberg och Niklas Zetterström och lär gå in mellan dessa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.