Färdigbråkat

Nu är det färdigbråkat med datorn och jag är åter på redaktionen. Tekniska problem är det värsta jag vet. Dessutom medförde problemen att jag mest satt ner och tittade i datorn och mindre på träningen. Detta medföljde att blogg-inläggen blev betydligt mer kvantitet än kvalitet. Men men, nu har jag provat på Norran-style. Och på läsarsiffrorna verkar det i alla fall ha varit populärt.

Nåja. Utlovade en punktmarkering på Pasi. Precis som jag skrev efter första träningen så ser han grymt loj ut på isen. Dock går det fortare på ’grillerna’ än det ser ut, det visade han inte minst när han hann upp en skrinnande Jonas Floberg. Han slog också några fina passningar

Däremot var det sämre med spelet i egen zon. När Mattias Hellström tryckte in 3-1 stod Pasi bredvid och tittade på. Sedan slog han en riktig indianare som föranledde att Hellström, Floberg och Zetterström var helt fria framför mål och det sistnämnde slog in 4-1.

Men – som jag tidigare har sagt – det kommer visa sig mer på match. Även om jag tycker dagens internmatch var hyfsat matchlik, i alla fall med tempot.

Jag måste säga att jag imponeras av Mike Egener. Jag hade grymt låga förväntningar på honom innan, men han har varit riktigt bra hittills. Både stabil defensivt och villig att starta anfall framåt. Kan visa sig vara ett fynd.

Bäst i dag var annars kedjan med Foppa, Öberg och Wennerberg. De såg riktigt heta ut och fick till slut också göra ett mål sedan Öberg, framspelad av Foppa, väntat ut annars duktige Daniel Wälitalo.

Hur kommer Micke formera backparen på onsdag? Ingen aning. Av de fyra paren man såg i dag tycker jag alla är rätt jämnbra. Jag hoppas, och tror, att man inte har tänkt köra på fyra backpar, så jag kan inte se vilka som kommer att bänkas.

Grymt bred trupp för övrigt. Fick en konstig och helt ogrundad känsla av att Magnus Eriksson skulle bli sjuk när jag gick till jobbet i morse. Det vore det sämsta som kunde hända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.