Siken på väg bort

Thomas Sehlstedt har inte hört något från Björklöven ännu och nu kan han vara på väg bort från klubben. En allsvensk klubb har meddelat sitt intresse.
– Jag tror inte jag får säga vilket lag det är, men det finns intresse i alla fall, sa Siken när jag snackade med honom i dag.
Vad har de sagt?
– De har sagt att de är intresserade för nästa säsong, men vi har inte pratat så mycket mer än så.
Och hur ser du på en flytt?
– Jag har inga problem att flytta om det skulle va så, om det skulle dyka upp nåt intressant. Man har ju bott här hela tiden men man är medveten om att man kan tvingas flytta.
Och hur ser du på Björklöven?
– Jag vill ju veta vad dom säger också. Men jag kan inte vänta hur länge som helst, händer det inget snart måste man kolla efter nåt annat.
Ser du Löven som ditt förstaalternativ?
– ….Ja, jag vet inte riktigt. Det beror på hur det ser ut, om de vill satsa på en och vad de har för planer. Om man ska vara förste- eller andremålvakt.
Du är inte så sugen på att vara andremålvakt antar jag?
– Nej, det är jag väl inte.

Jag har ältat förut hur tråkig Sikens säsong varit med tanke på att han blev skadad när han äntligen fick chansen efter 5-6 år på bänken. Nu tror jag han är på väg bort…

…jag vet nämligen alla namn Björklöven vill ha kvar ur den gångna säsongens trupp. Kan ni lista ut vilka det är? Sammanlagt rör det sig om fem namn, två av dem är ju rätt kända sedan tidigare men i dag har jag fått fram tre till. Heikkinen och Nils Andersson är inte inräknande bland de fem.

På en timme får ni svaret.

4 kommentarer

  1. R

    Förutom Svedberg o Forsberg så lär det vara Isaksson, JK och Hellström kanske? Tror man tycker Wennerberg är för dyr. Men annars lär det vara han.

  2. karl

    I texten läser vi att Siken inte alls är på väg bort. Han verkar ju istället vilja vänta in besked från Löven. Han verkar heller inte fått några hetare uppvaktningar från andra klubbar. Visar intresse gör allt och alla för varandra den här årstiden. En alternativ rubrik kunde vara ”Siken vill lyssna på Löven” eller ”Svalt intressse från andra klubbar för Siken”. Fast VK verkar alltid göra sitt yttersta för att hitta en negativ vinkling i rubrikerna även om det förvirrar de som sedan läser texten.

  3. R

    Förövrigt så ryktas ju Wennerberg vara påväg till AIK… Nu har det gått över en timme. Vill sova nån gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.