Sirviö träffar spelarna

I morgon förmiddag ska Arto Sirviö för första gången träffa spelarna i samband med att större delen av truppen har träning.
– Jag vill träffa dem och meddela spelarna att ha lite kyla, jag har ju precis börjat jobbet här, sa Sirviö till mig tidigare i dag.

Och det är verkligen på tiden att spelarna får höra någonting. Bortsett fyra spelare har ingen hört ett knyst från Björklövens sida sedan säsongen slutade hemma mot Huddinge inför 700 personer. Det märks på alla spelare man pratar med att de börjar bli lite otåliga.
– Det måste ju börja hända någonting snart, man har ju en hyra att betala av nästa månad också, sa till exempel Magnus Isaksson som hört locktoner från ett par allsvenska klubbar.
Dock vill han säkerligen först höra med Björklöven vilket jag skulle tippa är Isakssons, och många andra spelares, förstaval. Många ser att det händer grejer och vill nog vara med på den resa klubben ska, eller i alla fall försöka, göra.

Thomas Sehlstedt är ju en annan som fått intresse från annat håll. Han berättade i dag att en av klubbarna som var intresserade av honom redan fyllt på målvaktssidan. Att vara målvakt är i det skedet inte särskilt roligt – det finns få platser att tillgå och oftast är det just målvaktssidan klubbarna försöker spika först.
– Sen är det lite konstigt att de uttalar sig om andra målvakter när de inte ens pratat med sina egna, sa Siken och fick lite medhåll av mig.

Två av spelarna har Sirviö redan börjat förhandla med: Johan Svedberg och Nils Andersson.
– Vi får se vad som händer i veckan, vi ska prata mer då, sa ’Svebba’ när jag snackade med honom.
Det lär även finnas ett par andra allsvenska klubbar som hört sig för om honom.
– Det finns andra alternativ, det gör det.

Jag lyckades även komma över ett nytt namn Sirviö är intresserad av, och som även verkar intresserad av att komma till Löven… Håll tillgodo.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.