Löven släpper Despotovic

Det verkar nu som att det är helt klart att Daniel Despotovic inte får kontrakt med Björklöven. Enligt Mora-bloggen ska han i stället prova lyckan hos dem och samma blogg påstår att Despotovic ansågs vara för otränad i Löven.

Despotovic gjorde sin klart bästa match i hemmamatchen mot Vaasa. Dock var han ingen av Lövens bästa spelare i den matchen och det är ingen superskräll att Löven släpper honom. Även om Despotovic av många ses som en supertalang som "kan bli hur bra som helst".

Etiketter: ,

10 kommentarer

  1. Lugge

    Ifall han inte är för dyr så är det riktigt dåligt att Björklöven släpper honom. Man såg klart och tydligt i matchen mot vasa att han kan bli hur bra som helst!

  2. linus

    Ha talangen, eller vara talangfull?
    Vilket som så är det inte aktuellt att ta in en otränad loj spelare som tar plats i budgeten då vi har hungriga junisar som liktväl kan bli ”hur bra som helst”. Rindestig tex.. Näe jag tycker det är klokt av Arto o Kari. Hoppas de skeppar Julkunen också nu och tar in något redigt.

  3. MG

    Ingen större förlust i min mening, däremot så hoppas jag att dom behåller Julkunen. Där fanns det mycket hockey kunnande och fart på ”rören”. Kolla gärna upp hur tonerna går kring honom, eller så kanske det är för tidigt ännu!? Det ska väl spelas två matcher till, så vi får hoppas att han gör lika bra ifrån sig där som i hemmamatchen mot Vaasa.

  4. Johan W Uppsala

    Håller med linus. Rindestig gjorde ett grymt kval nere i Uppsala förra säsongen. Riktigt kul och ettrig spelstil.

  5. Henrik

    Forsgren! Hur mycket finns det kvar i kassakistan? Är tanken fortfarande en klassback och en sniper och i så fall finns det utrymmet? Julkunen kan väl knappast klassas som drömsnipern – om inte statistiken ljuger. Jag är lite rädd att Julkunen, om han behålls, är sista pusselbiten på forwardssidan.

  6. Larry

    Det har ju blivit nästan som en ”grej”hos Löven genom åren att rata talanger,jag å nåra polare satt en kväll och räknade upp ett helt lag av spelare som inte ansågs utvecklingsbara men som nåt år senare eller samma säsong spelade i elitserien eller var stjärna i nån allsvensk toppklubb.Skulle inte alls förvåna mig om Despotovic blommar ut denna el nästa säsong.

  7. Lugge

    Det jag inte förstår är varför löven inte chansar med Despotovic. Han har vunnit poängligan i j20 superelit. När hade löven senast en sådan uvecklingsbar spelare i truppen??? Då måste vi gå tillbaka många år…..

  8. Hallin

    Tro mig, jag har sett Despo många matcher och träningar.
    Han ärinte den talang som alla talar om. Kryddat på detta har ha en riktigt pissig attityd.
    Är i så korkade så ni tror att killen släpps från SSK om ha är en Supertalang ett år då Södertälje satsar på juiorer i A-laget? Fundera lite…
    Strumpan vägrade lira med juniorer och är nu kännd i Leksad som en tränare som släpper fram juniorer? Hahaha.. hela hockeysverige skrattar åt detta.

    Tro mig, Löven är ett bättre lag utan Despo så länge han inte ger allt i alla situationer. Ite bra att vara så ug och redan diva men han lär sig nu när han inte kommer få något kontrakt utan att krusa..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.