Förlust mot VIK

Det blev förlust mot Västerås i afton. Slutresultatet skrevs till 2-1 men skottstatistiken, 35-17 till hemmalagets favör, säger det mesta om hur matchen såg ut. Glädjande dock att Thomas Sehlstedt fortsätter storspela.

Av highlightsklippen kan man konstatera att Aki Heino och Alexander Eriksson var inne på bägge baklängesmålen. Och det var inget exemplariskt försvarsspel om man säger så. Mer glädjande att Tero Koponens tekningsskicklighet ger utdelning. Som jag sa redan efter Pireåmatchen kommer detta vara nyttigt även under säsongen.

Händelseförloppet kan skådas här, summering från vlt.se:s hockeybloggare här och här finns text med kommentarer från en missnöjd Kari Eloranta.

Det var allt jag hade för i afton. Ny match i morgon.

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Dempa

    Var och tittade på matchen, och det var den klart sämsta upplagan av Björklöven jag sett. Hoppas verkligen att de var nertänade eller något, annars blir det ingen rolig säsong för oss Lövare.
    Angående tekningar; vann Löven någon tekning överhuvudtaget, de måste gå att räkna på en hand isåfall.

  2. Henrik

    Nyss hemkommen från dyster tillställning i Uppsala. Galbraith bäst i Löven tillsammans med Svedberg och Nisse Andersson. Löven skapade i princip ingenting och resultatet är i linje med spelet. Julkunen visade ingenting och kan knappast erbjudas kontrakt. Mer om matchen på http://bloggaomloven.blogg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.