Ett steg närmare arenan

Så var det klart, Umeå blir Europas kulturhuvudstad 2014. Vad man tycker om hela den grejen kan läggas åt sidan, klart är i alla fall att detta kan vara ett stort steg framåt för Lövens chanser att få tillgång till en ny evenemangsarena.

Var förbi ladan i förmiddags och stötte på en Bedros Sakayan som utan att blinka sa att han var nervös inför vad beslutet skulle bli. Han vet, liksom alla andra, att kulturhuvudstadsåret innebär att evenemangsarenans efterfrågan både blivit större och intensivare. Ska bygget ske måste ju förstås arenan vara färdig till 2014.
_________________

Löven genomförde ett träningspass modell längre på dryga en och en halv timme. Femmorna var såvitt jag kunde urskilja samma som det har varit tidigare. I och med att vi nu bara är en träningsmatch bort från seriestart talar allt för att det kommer bli de kedjor man, bortsett från ändringar på grung av skador, mönstrat i varje match.

Johan Svedberg anlände sent och åkte runt lite för sig själv på sidan av. Småskadad?

Andreas Stenling var dock tillbaka i full träning.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Kalle

    Passade du på att gratulera Bedros på födelsedagen? Att Umeå blev kulturhuvudstad var nog den bästa födelsedagspresent han kunde tänka sig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.