Sent Sirviö-snack

Jag hade lämnat mobilsvar till Arto Sirviö och han ringde precis upp innan han skulle ut på promenad med hunden nere i Mora där han spenderat helgen. Han hade inget konkret att komma med, men lät positiv.
– Det har hänt ganska mycket i helgen med samtal och grejer. Det har inte blivit något klart, jag har inte fått några namn på papper, men det har varit bra samtal och jag hoppas det kan lösa sig under tisdag-onsdag.
Handlar det om nya spelare?
– Ja, både om nya spelare och spelare från den egna truppen.
Jag förhörde mig även med honom angående Eetu Qvist.
– Det har inte hänt något speciellt i hans fall, jag var i kontakt med hans agent och hade en diskussion i slutet på veckan men det har inte varit något i helgen. Jag tror han kommer säga ja eller nej till oss nu tisdag eller onsdag, jag har inte lämnat någon deadline men vi måste ju få svar.

Det alltjämt intressantaste, och även svåraste frågan att lösa, är ju dock målvaktssidan. Det finns inte allför många namn på marknaden, och de intressanta namn som finns är ju åtråvärda även från annat håll.
Jag drog upp en skön outsider i Daniel Henriksson som den gångna säsongen spelade i Linköping men nu har sagt sig villig att sänka sin lön rejält för att hamna i Luleå.
– Hehe, jo jag såg att han var sugen på att spela billigt… Men nej, vi har inte kollat med honom.
Mattias Wennerberg?
– Jodå, det går framåt, jag har haft diskussioner med hans agent och jag hoppas det kan bli en lösning på det positiva sättet.
Jonnie Karlsson?
– Samma sak där.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.