Sehlstedt till Värnamo

Backen Johan Sehlstedt har hittat en ny klubb och kommer nästa säsong att spela med division I-laget Värnamo Tigers. Där kommer han att återförenas med den gamle lagkamraten Mattias Karlsson.

Sehlstedt var ju faktiskt med till Vasa i höstas och han var även uppskriven i 5 allsvenska matcher under vintern. Men nu satsar rightarbacken alltså på en säsong i division I med Smålandslaget Värnamo.

Thomas Sehlstedt? Han lär snart förlänga sitt kontrakt med Björklöven.
– Det ser väl ganska troligt ut att det blir Björklöven, sa hans agent Erik Nilsson i går.
Både Sehlstedt och Daniel Wälitalo var in på kansliet och träffade Arto i går, och även om jag inte fick tag på Siken själv verkar hans agent rätt övertygad att det blir förlängning.
– Egentligen är det Thomas själv som har pratat med Arto och han ska komma med ett kontraktsförslag. Men nog tror jag det är rätt nära att han förlänger, sa han.

På målvaktssidan verkar ju för övrigt Zacke vara aktuell igen. Jag pratade med den hypersympatiske 25-åringen för en vecka sedan och frågade om kommande säsong. Då lät det på honom som att han var fullt inställd på att fullfölja sitt nuvarande kontrakt, även om han medgav att det fanns en besvikelse att Modo värvade en ny förstamålis.

Men jag är rätt övertygat att han skulle bli glad om Löven köpte loss honom så att han fick byta klubb redan till nästa säsong. Framförallt eftersom han verkligen trivdes bra i Umeå och i Löven.

PS. Johan Sehlstedt och Thomas Sehlstedt är inte bröder. Däremot är Johans pappa Kent materialförvaltare i J20. DS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.