Årets bästa videos 2011 Dag#1

Den här sektionen av BLASHYRKH har tyvärr blivit än mer drabbat av ett fullt schema än självaste huvudbloggen. Dock tänkte jag ta tag i även denna del av bloggen efter en välförtjänt jullledighet. MEN, vid sidan av huvudbloggen som denna vecka bjuder på diverse årsbästa listor så bjuder nu "BLASHYRKH’S VIDEO TIPP" på årets favorit videos. Det blir närmare bestämt två videos per dag, fem dagar i sträck (utan inbördes ordning). Valen grundar sig dock lika mycket på den musikaliska kvalitén som själva videon, således kan vissa videos uppfattas som rätt så fattiga.

RED FANG – "WIRES" ["Murder The Mountains" 2011 Relapse Records] 

Skön gungig dänga med en hälsosam dos humor från amerikanska RED FANG .


PROTEST THE HERO – "C’est La Vie" [ "Scurrilious" 2011 Underground Operations] 

Kanadensiska progressiv metalbandet PROTEST THE HERO påminner en del om COHEED & CAMBRIA fast med en aning mer normal sång. Videon lär inte vara speciellt upphetsande, men låtfan är ett guldkorn för fans av progressiv metal.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.