Narnia

Var på bio nu ikväll och såg Narnia – Prins Caspian. Jag tycker om böckerna, och gillar de här nya filmerna. Tycker de är fint gjorda. Speciellt djuren, de som gjort filmen har lyckats bra med animeringarna i mina ögon. Förstår dock inte varför de inte filmatiserat ’Min morbror Trollkarlen’, den är ju egentligen den första av böckerna.
Hoppas verkligen resten av böckerna med blir film, ser fram emot nästa!
Såg att Ice Age 3 kommer nästa år, jiihoo! Tvåan var väl förvisso inte riktigt lika bra som den första, men så länge ekorren med nöten dyker upp igen är jag nöjd.
Är förresten rätt nöjd just nu ändå, har kommit mig för att byta lampa i ugnen. Trodde kupan var omöjlig att få loss, men jag bad Fredrik prova skruva loss den, och ta mig tusan, han lyckades! (Ännu ett exempel på att det faktiskt är smart att be andra om hjälp ibland.) Och så bytte jag glödlampa i hallen för att vi äntligen kom ihåg att köpa nya.
Och så skruvade jag fast diskmaskinen så den inte ska vippa framåt om man råkar ha fullastat och glömmer att den står löst när man drar ut övre hyllan.
Fan vad bra jag är… *klappar mig själv på huvudet*. (Ödmjukhet inför egna uppnådda mål = jantelag = skit). =)
Åh, dessutom, vi var runt på lite möbelvaruhus och byggvaruhus för att få lite inspiration till huset. Hittade ett laminatgolv i det sista varuhuset vi var på som kostade ungefär en tredjedel av priset på laminatgolven i varuhuset vi var på innan det. Det ska vi ha i vårat kök, definitivt.
Jag är egentligen inte den typen som far runt och jämför priser direkt, men ett golv för 129 kr/m2 istället för ett för drygt 300 gör ju en viss skillnad när det är runt 20 m2 som ska läggas… och så var det snyggare. Mörkgrå klinkerimitation med lite olika storlekar på rutorna. Trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.