Äntligen Fredag

Äntligen, sista arbetsdagen för den här veckan 🙂 Nästa vecka blir helt i min smak. Jobbar från Umeå på Måndag. Fattar ni, om jag hade velat så hade jag kunna ligga i sängen och jobba, men de kommer jag inte göra med tanke på att sängen är alldeles för skön för att missbrukas på det viset 😛 Näe, men får man jobba hemma sålänge man inte missbrukar det så vore det ju dumt att inte fixa det.

Har precis haft fika nu, nyaste trailertidningen kom ut idag så jag har bläddrat igenom den och jag har en hel del att läsa medans lillasyster kör hem ikväll:)

 

Tillbaka till arbetet 🙂

 

Har precis kollat på klockan och över väger nu att kila hem. Var ju faktiskt här vid 7 i morse. Pratade nyss med lillasyster och dom är i Ullånger nu. Shiit, jag har ju inte ens packat.. Jaja, det går nog rätt fort. Behöver ju inte packa till Mantorp än, det kan vi ju hämta upp på Torsdag när vi åker ner.

 

Sådär ser det ut utanför fönstret, inte alls något vidare väder. Å andra sidan så vill man ju krypa ner under en filt, och det passar ju ganska bra en fredagkväll..

Näe, nu måste jag åka hem. Det här går inte. Hem och packa. Sen till IKEA och möta upp dom. Tänkte passa på att sola ikväll i Umeå 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.