Livskvalité

Ligger i sängen och har precis sett Svenska Hollywoodfruar. Kom att tänka på livskvalité. För mig är det att få vara med nära och kära till en stor del. Men sen beror det ju helt på vilket humör man e på, vissa dagar kan det ju vara att få ligga och läsa en bra bok, och bara vara, vissa dagar få vara med familjen.

Undra vad lyxfruarna värdesätter här i livet, för jag är rätt säker på att dom har en helt annan syn på livet än många andra, men ngnstans är dom ju inte mer än mänskliga heller.  Ja, vad är livskvalité för er läsare?

Har kommit tillbaka till Sundsvall efter en och en halv vecka i Umeå. Det var faktiskt riktigt tungt att åka ner igen. Kan inte sätta fingret på vad som är värst, ensamheten, vantrivseln på jobbet. För jag trivs ju med jobbet och mina arbetsuppgifter. Sen e de ju klart att det alltid känns tråkigare att åka ner när man fått vara med sina nära hemma i Umeå. Ja, kvar här vill jag då inte vara just nu. Sen blir jag rent irriterad på mig själv som känner såhär.. Men jag kan inte göra ngt åt det just nu, tiden får visa, men det gnager en del….

 

Borde nog sova snart, är trött och fryser. Men jag har iaf gått runt Sidsjön ikväll 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.