Renovering

Ja, då var det äntligen dags att få lite ordning i lyan. Tänkte att jag skulle göra klart så mkt som möjligt tills pappa och Matilda kommer hit till helgen så jag började måla taket igår. Men guuud så tråkigt de var. Ville bara börja med väggarna direkt, för då kommer man ju se en otrolig skillnad.. Jaja, åkte in till stan ist.. Kom inte isäng förrän vid halv 6 i morse. .INTE BRA!! Vaknade vid 12 då Perman ringde å väckte mig. Var bara att fortsätta med taket.. Nu är det ungefär en tredjedel kvar så jag tänkte göra klart de nu. Sen blir det att måla en vägg med de bruna innan de är middagsdags..

Längtar till helgen som kommer. Första gången som pappa kommer och hälsar på. Skämmes ¨på han som inte varit till mig å ändå har jag bott här över 2 år.. Jaja.. Så kan de va.

Undrar vad kvällen har att erbjuda? Var sugen på att åka till Umeå med tanke på att jag inte ska åka upp förrän dagen innan julafton, men de e nog bäst att jag gör klart.. SÅ de enda pappa behöver göra när han kommer e att lägga golvet.. Iiiih, kommer bli så fint.. Kan hända att han får tapetsera också, men de hade varit kul att få de klart innan också..

Undra om Matilda får blodad tand och målar hos sig när hon kommer hem ..

 

Jaja, nu äre bäst jag fortsätter så de blir klart.. Självdisciplinen har rymt tror jag 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.