Tiden är snart ute!

 Till min förfäran läser jag i dagens tidning att Håkan Alfredson är på väg ifrån Umeå. Sports medicine är på väg att lämna Umeå. Förstår inte den socialdemokratiska ledningen i landstinget vad detta kommer att innebära för västerbottningen, för universitetet och för Västerbotten. Läser dagens artikel och blir än mer frustrerad. Vad väntar landstinget på? Vill man ha denna kompetens eller inte? 

Jag skäms över landstingsledningens agerande i denna fråga. Håkan Alfredsson och kollegor skulle få ett besked i måndags. De har inte fått det ännu. 

Jag kan bara hoppas på att Sports medicine omgående får ett positivt svar., att man tar emot verksamheten och dess kompetens med öppna armar och framförallt ser möjligheter istället för hinder!!

 

 

2 kommentarer

  1. Ananlena Nystedt

    Ja, vad skall man spara på om inte på detta som verkligen har en uppgift att fylla? Tillhörde Nordmalings VC och sökte där för hälseneinflammation 1995. 9(!)år senare när hälsenan p.g.a. inflammationen ”försvunnit” blev jag remmitterad till Håkan Alfredsson, inte p.g.a. att ”min” läkare trodde på att jag hade hälseneinflammation överhuvudtaget, utan för att jag tjatat mig till det. 2004 opererades jag hos H.A. och nu 091020 opererade jag den andra hälsenan, på ett tidigare stadium. Jag känner mig lyckligt lottad. Går Landstingets planer vägen kommer personer, som jag, att skickas hem utan å.g.

  2. marial lundqvist-brömster

    Precis, det skulle vara fruktansvärt illa. Om landstingsledningen har patienten i fokus borde det inte vara några svårigheter att ”komma till skott”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.