De röd-gröna spretar!

Hur är det egentligen i oppositionen. Sista utspelet från Ohly om friskolorna och vinster får en att undra. "Välfärdens parti" som man nu marknadsför  sig som haltar på många vis. Var finns fokuset på individen och den enskildes behov? Var finns omtanken om våra barn och ungdomar när man varken vill ha betyg eller ge läxor?

Väljarna är klokare än så. Det minsta man kan kräva av de röd-gröna inför kommande val är att visa på samsyn . Alliansen har visat på regeringsduglighet- jag synar de röd-gröna!

4 kommentarer

  1. Margareta Gustavsson

    Maria, tycker du att din partikramrat i BU-utskottet har gjort ett bra jobb vad gäller skolan i Nordmaling? Har ordföranden full kontroll?

  2. marial lundqvist-brömster

    Margareta, du vet lika väl som jag att det varit en väldig rotation vad gäller rektorer i Nordmaling. Det har inte funnits någon kontinuitet, ingen arbetsro. Ledarskapet är viktigt såväl på tjänstemannanivå som på politisk nivår. Jag anser inte att en politiker ska stå till svars som du verkar tycka . Det är hela utskottet som har ett ansvar. Dessutom så ligger ju utskottet under kommunstyrelsen så till syvende och sist så är politiker på den nivån i högsta grad ansvarig.

  3. marial lundqvist-brömster

    Andreas, vi kan ju ändå inte avidentifiera partierna , förslag måste få komma , men alliansregeringen har visat och visar på regeringsduglighet. Man har visat på att man kan kompromissa. Tyvärr så har inte de röd-gröna visat detta, vare sig inom områden som skolan, pensionerna och i en del frågor kring hälso och sjukvård, bara för att nämna några.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.