Afghanistan !

Just nu debatt kring Sveriges fortsatta insatser i Afghanistan. Jonas Sjöstedt, vänsterpartiet , ropar ut sitt missnöje med den överenskommelse som upprättats mellan regeringen och de röd-gröna. Vi kan klart konstatera att vi är där för att skydda civila , för att utbilda. För vänsterpartiet handlar det om slentrianmässigt motstånd till internationella insatser.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Läs i denna artikeln på DN Debatt, där några ur Mp tar en vetttig ställning i denna fråga. Något som även i Vänsterpartiet kan stå bakom om detta i vad som sägs där.

    Vi är inte där som nu är i USAs befäl under FN för att skydda civila , för att utbilda. Det här är resultatet av vårt deltagande med Nato i Afghanistan när terrorn får folk att vakna.

    I artikeln finns kloka ord som vi borde ha tagit i ann istället för det som sker där nere med våra soldater och FN arbetare.

    http://www.dn.se/debatt/mps-stallningstagande-oppnar-for-krig-utan-slut-1.1227118

  2. Maria Lundqvist-Brömster

    Har såklart läst DN och de fyra miljöpartisternas ställningstagande. Tråkigt med tanke på den tydlighet som deras språkrör Peter Eriksson hade i debatten där han tydligt deklarerade vad överenskommelsen verkligen handlar om. .

  3. Richard Holbrooke

    ”Ni måste få ett slut på kriget i Afghanistan”, var diplomatens sista ord, rapporterar The Washington Post.

    Anonyma släktingar till Holbrooke berättar för tidningen att han väste detta i den pakistanske kirurgens öra när han i helgen sövdes för operation på George Washington University Hospital i USA:s huvudstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.