S agerande i Nordmaling handlar bara om att lägga ut ”dimridåer”!

 Detta är fruktansvärt! Såg inslaget i Västerbottens nytt i kväll där man intervjuar vår kommunchef Magnus Haglund. Han har inte fått någon som helst förklaring till varför man från S-sidan inte har förtroende för honom. S och den politiska vilden dömer alltså vår kommunchef och han vet inte varför, vilket också innebär att han inte har någon som helst chans att försvara sig. Är det demokrati? Är det ett rättssäkert samhälle? 

 

Min fråga till S och den politiska vilden är : var finns demokratin som ni så ofta refererar till? Trygghet och solidaritet är det bara "läpparnas bekännelse". 

 

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Förbannad medborgare

    Det är helt otroligt hur man kan hantera en anställd tjänsteman på det här sättet. Om man nu vill bli av med honom är väl en rak och tydlig dialog samt såklart en anledning till detta det minsta man kan begära. Men jag tror att du har 100% rätt i din analys att det bara är en dimridå för att få över fokus på något annat än kärnfrågan, alltså arbetsmiljöproblemen på kommunkontoret.
    Jag hoppas att du som riksdagsledamot tar hjälp av de kontakter du har nere i Stockholm så att fler får upp ögonen för hur man kan göra i majoritet om man inte har nån utbildning, farstu, skam i kroppen eller omvärdskoll. Går det inte att polisanmäla?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.