En duktig och kompetent Chef har sagt upp sig!

 Så har det hänt igen! En kompetent och duktig chef har fått lämna Nordmaling . I detta fall sa Haglund själv upp sig.

Såg nyheterna igår där kommunalrådet "stolt" talade om att hon och avgående chef skakat hand! Och vad vill hon säga med det kan man undra!?Spelet fortsätter, kommunen har förlorat en kompetent chef och vad kommer att hända framöver? Kommer de chefer som känt sig kränkta att lämna kommunen? Kommunalrådet Andersson kan inte ge några svar annat än att hon blir kvar! 

Med det svaret kan vi bara konstatera att "såpan" fortsätter. Andersson hänvisar till sina personkryss. Jag tror faktiskt mer om de socialdemokratiska väljarna- nämligen att de inte hade den minsta önskan om att socialdemokraternas gruppledare Ulla-Maj Andersson skulle hantera personalfrågor på det sätt hon gjort.

En god vän till mig sa; " det finns vissa orter i Sverige som etsat sig fast på näthinnan och det är inte positivt på något sätt. Sjöbo -med sin främlingsfientlighet, Knytby-skandalen och Nordmaling…….. behöver jag säga något mer? 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Olle

    Jag håller med dig i allt, men det går ju bra att sitta och blogga och ha åsikter. Problemen i Nordmaling måste väl i grund och botten bero på en för svag opposition, där kan väl du komma in och hjälpa till med din utbildning och status i samhället.
    MVH

  2. Ulf Johansson

    Ja, detta är en hemsk situation som tyvärr ser ut att fortsätta. Jag tror att Kommunalrådet själv gärna tar över som kommunchef om det bara hade varit lagligt. Jag skäms!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.