Nu har du gått för långt Lennart Holmlund!

 Jag har nu under några dagar följt debatten kring ditt blogginlägg och kan inte annat än beklaga ditt utspel. Det är inte bara beklagligt utan kränkande och respektlöst. Vi politiker förväntas vara goda förebilder . Det sagda och det skrivna ordet är ju våra arbetsredskap, men det fria ordet ska användas med respekt gentemot andra. 

Det minsta man kan begära är att du tar på dej ditt feltramp och ber om ursäkt! Dina bortförklaringar om att du ändrat texten och att det var ett syftningsfel är bara struntprat. Syftningsfel är något helt annat. Version 2 av texten är lika illa!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Ann-Cathrin Larsson

    Bra skrivet Maria!
    Jag blev verkligen häpen när jag ramlade in på Holmlunds blogg, version 1, och det blev inte ett dugg bättre i version 2. Hur en man på den posten kan hävda syftningsfel är för mig en gåta.
    Att vara en tuff och orädd politiker är en sak, men att vara plump och vulgär är en helt annan. Han ges rött kort av mig.

  2. Bergis

    Jag tycker det är tragiskt att centern valde att introducera Stureplanscentern i ett försök att vinna storstadsröster. Det gamla bondeförbundet är blott bara en fossil numera. Kvar i partiet har vi Stureplanshögern utan förankring i vanliga människors livsvillkor. Som verkar tro att folks föds med en F-skattsedel och som tror att sänkt lön för unga och en urholkad LAS skapar flera jobb. I Sydafrika praktiserar man redan centerns politik. Lantarbetare som exempelvis producerar vin har dåliga löner och dålig arbetsrätt. Lennart Holmlunds liknelse om centerpolitik och apartheidpolitik är ändå ganska bra för det handlar ju om diskriminering på arbetsmarknaden. Gäller inte bara arbetsmarknaden, gäller också hur vi behandlar våra pensionärer, sjuka och arbetslösa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.