Jag blir så besviken!

Jag känner mig uppgiven, frustrerad och uppriktigt ledsen över att inte Norrbotniabanan finns med i den långsiktiga infrastrukturplanen. Bedrövligt och frustrerande att man inte kan förstå hur viktig denna infrastruktursatsning är. Jag har motionerat , argumenterat och drivit frågan på längden och tvären i min roll som riksdagsledamot ! Och resultatet! Det är minsann inte lätt att driva norrlandsfrågorna. Det är ju natulrligtvis glädjande att man satsar på stambanan. jag gäds över satsningen på 895 miljoner kronor till gymnasieskolan , och övriga satsningar som allianspartiledarna presenterat under senaste veckan, MEN jag kan inte för mitt liv förstå att det ska vara så svårt att förstå hur viktig satsningen på en Norrbotniabana är! Om jag ger upp- ALDRIG!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Marianne Åhman

    Är det något som vi vet så är det att Maria aldrig ger sig ,då det vore klokt av Alliansen att lyssna så snabbt som möjligt på dig.Jag själv väntar på satsningar på Oslo-Stocholm= Värmlandsbanan ,men vi kämpar vidare!/Marianne

  2. Andreas

    Fortsätt kämpa allt vad som bara går!! Norrbotniabanan är livsviktig för hela regionen! Var riktigt obekväma och ställ saker på sin spets, som Håkan Lindh gjorde härom dagen.
    Kör hårt! Det är nu eller aldrig!
    Med vänlig hälsning, Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.