När ska det bli arbetsro på Artediskolan i Nordmaling!

Artediskolan en följetong, rektorer som kommit och gått, lärare som inte orkar längre, som härdar ut för att de älskar sitt jobb och trivs med sina elever. Och eleverna då?  Skolan är också deras arbetsplats, de ska få arbetsro, och möta vuxna som kan se och vara lyhörda.

Återigen hanteras  missförhållanden på ett minst sagt  bristfälligt sätt. Men var finns ledande politiker inom barn och utbildningsnämnden? Hur hanterar de denna uppkomna situation? Den socialdemokratiska majoriteten har ju det yttersta ansvaret för skolan i Nordmaling.!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. rundvikarn

    Ja du Maria , de socialdemokratiska politikerna finns nog på samma ställe som de borgerliga fanns under den förra mandatperioden ; i kommunalhuset .

    Artediskolan har varit sig lik genom åren oavsett vilken regim som för tillfället suttit vid makten , det var kaos och bråk redan när jag gick där för årtionden sedan , och då hade ni inte ens Ulla-Maj att skylla allting på …..

  2. Maria Lundqvist-Brömster

    Ja Rundvikarn, det är precis lika illa oavsett vilken majoritet som styr, men nu är det en socialdemokratisk majoritet som har ansvaret och jag förväntar mig att de har någon uppfattning om det tragiska som sker på Artediskolan. det är ju ytterst Socialdemokraterna som är ansvariga, i alla fall mandatperioden ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.