Nån måtta får det vara!

Jag tycker om mångfald och att individen själv ska få välja men att upphandla kvinnojourer tycker jag INTE! då förlorar vi långvarig erfarenhet, kompetens och trovärdighet!

Etiketter:

7 kommentarer

  1. Åsiktsmaskinen

    På precis samma sätt som vi förlorar erfarenhet, kompetens och trovärdighet när vi upphandlar alla andra typer av sociala och vårdgivande företag.

    Snacka om dubbelmoral!

  2. Maria Lundqvist-Brömster

    Svar till Åsiktsmaskinen (2013-02-16 11:15)
    Delar absolut inte din uppfattning . Mångfald behövs . Men när det gäller kvinnojourerna är min absoluta uppfattning att de sköter denna verksamhet allra bäst och då ska de också ha fortsatt förtroende,

  3. Åsiktsmaskinen

    Hur vet vi om de sköter saken bäst om vi inte låter andra prova?

    Vi vet ju inte om privata vårdgivare sköter saken bättre än kommunala innan de har fått prova, eller hur? Men där säljer vi ut till höger och vänster utan att vi vet om de är bättre eller inte.

    Så frågan kvarstår. Varför tycker du att just Kvinnojourerna skall undanhållas?

    Eftersom ni tycker att allt annat blir bättre med privata initiativ borde ni även tycka att Kvinnnojourerna blir bättre med privata initiativ?

    Nä du Maria, ditt svar har fortfarande inte tvättat bort dubbelmoral-stämpeln.

  4. Maria Lundqvist-Brömster

    Svar till Åsiktsmaskinen (2013-02-22 14:30)
    De ideella organisationerna gör ett fantastiskt bra arbete på många sätt. Kvinnojourerna är en ideell organisation och ideella organisationer är ett bra komplement till såväl kommunal som privat verksamhet.

  5. Åsiktsmaskinen

    Hur vet vi det om vi inte tillåter att en bra, fantastiskt, engagerad entreprenör ges möjlighet att utveckla verksamheten?

    Du har fortfarande inte svarat på frågan varför just Kvinnojourerna skall undantas från möjligheten att utvecklas precis som så många andra kommunala verksamheter har gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.