Bedrövligt beslut i kommunstyrelsen!

Så var det med återremittering av ärendet om byskolorna i Nordmaling, ingen respekt för politiskt fattade beslut, ingen genomlysning av BU-nämnden, ingen som helst respekt för det arbete som engagerade föräldrar lagt ner, inga svar på konkreta frågor. Det extrainsatta kommunfullmäktige kvarstår men jag känner inga större förhoppningar till förändring när jag läser kommunalrådet UllaMaj Anderssons kommentar till kommunstyrelsens beslut. Vi pratar om visioner för Nordmaling, om att vara en ungdomskommun. En nedläggning av byskolorna underminerar detta!
Sättet att hantera frågan visar bara på en sak: brist på ledarskap!

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Dan-Olof Lindberg

    Håller med dej fullständigt! Hur gör du med din partikollega Crister Bäckman? Alla jag pratat med är rasande på fp pga Crister. En riktig svikare i alliansen.

  2. Maria Lundqvist-Brömster

    Hej Dan-Olof!
    I Folkpartiet har vi ”högt i tak” , dvs att man måste få rösta efter sin egen övertygelse. Jag kunde inte vara med vid sista fullmäktige men vet att Christer Bäckmans uppfattning var förankrad hos övriga alliansen innan fullmäktigemötet. Om jag inte helt misstar mig delade även en ledamot i M Christer Bäckmans uppfattning vid det senaste fullmäktige.
    Nu har vi ett extra fullmäktige som jag tyvärr inte heller kan delta i då jag har kammardebatt i riksdagen, men ingen skulle bli gladare än jag om vi fick en positiv vändning i denna fråga.

  3. Madelaine Jakobsson

    Med förankrat menar du då att han berättade vad han skulle göra så hade han förankrat det. Han sa vilket förslag han tänkte lägga och vi sa att vi inte ville gå på hans linje. Det var bara en till från de borgerliga partierna som gick på hans linje.

  4. Maria Lundqvist-Brömster

    Svar till Maria Lundqvist-Brömster (2013-06-11 09:22)
    Madelaine, jag menar precis vad jag skriver, Christer Bäckman hade förankrat, informerat er övriga , sin uppfattning. Jag skriver också att ytterligare en ledamot delade hans uppfattning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.