Christer Åberg

Evangelist med rätt att predika om Jesus!

Apg29 fungerar

Christer Åberg.

I natt slutade apg29.nu att fungera och den fungerade inte ända fram till cirka 11.00.

Men nu fungerar den igen efter att jag har återställt filerna. Supporten på mitt webbhotell sa att ibland så slutar det bara att fungera, så det berodde inte på hacking.

När apg29.nu slutade fungera förra gången så märkte jag att det fanns någon eller några personer som hoppades att den skulle vara nere för alltid.

Men apg29.nu är inte nerräknad. Besöksstatistiken ökar hela tiden. Tusentals människor hittar till bloggsajten varje dag.

Jag får olika attacker på sidan. Ofta får jag hackerattacker, eller andra typer av attacker där hatiska personer mot evangeliet om Jesus vill få bort sidan.

Men bloggsajten apg29.nu är även till för dessa personer. Jesus älskar alla människor och vill att alla människor ska komma till insikt om sanningen och bli frälsta.

Den dag apg29 inte förkunnar evangeliet om Jesus och hur man blir frälst så har den ingen mer existensberättigande. Men så länge den förkunnar om Jesus står den kvar för din skull!

Apg29 betyder väldigt mycket för många människor och jag får ofta tackmejl från människor som vittnar om hur mycket den betyder för dem.

Apg29 är också en röst i tiden som många lyssnar till.

Gud välsigne dig och hör gärna av dig till mig!

signatur.

Christer Åberg
www.apg29.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.