Christer Åberg

Evangelist med rätt att predika om Jesus!

Hat-mejl från en antisemitisk Jesus-hatande demon | Christer Åberg |

Hatmejl.

UPPDATERAT Jag har ikväll fått två hat-mejl från en demon med samma ip-adress!

Det andra mejlet avslöjar att han hatar Jesus och judarna. Alltså klartantisemitiskt hat.

”Jag tänker anmäla dig för hatbrott om du inte tar bort dina hatsidor mot homosexuella och ditt hat mot islam. Jag vet vad du är för någon. Jag ger dig en vecka. Inte minut mer.”

”Jag vet vad du är för någon” känns igen från Apostlagärningarna där en ond ande säger:

Apg 19:15

Men den onde anden svarade dem: ”Jesus känner jag till, och vem Paulus är vet jag, men vilka är ni?”

En demon talade

För många år sedan sa en man till mig skrikande från långt håll: ”Kom inte hit – jag känner dig alltför väl!” Det var en demon som talade i honom.

Kärlekssida

Vi vet att apg29 är en kärlekssida som vittnar om den sanna kärleken i Jesus Kristus så att alla slags människor skall få en möjlighet att ta emot Jesus och bli frälsta.

Det hat-mejlet som den personen skickade ikväll avslöjar ingen som helst kärlek. Men Jesus vill möta honom också.

Faktum är att jag vet vem som brukar hålla på att anmäla!

Sen ska vi inte glömma bort att när jag kom hem efter min hjärtinfarkt blev jag allvarligt mordhotad och apg29 blev sönderhackad. Jag ser det som ett mordförsök för jag var i väldigt dålig kondition då.

För att du skall omvända dig

Det finns inget olagligt på apg29. Hela sidan andas av Guds kärlek till dig för att du också skall omvända dig till Jesus och få liv och förlåtelse!

Ta emot Jesus idag! Tveka inte! Han är Guds kärleksfulla gåva till dig!

Ta emot Jesus.

 

 

UPPDATERAT Därför skrevs hat-mejlet

Det kan vara intressant att veta varför hataren har skrivit hat-mejlet. Det handlar INTE om homosexualitet eller islam, utan att han är emot Jesus och judarna!

Hans andra hatbrev som jag nu hittade i mejlboxen tyder på det. Då han skriver:

”Hur känns det att vara en frivillig slav åt juden jesus?”

Detta avslöjar judehat – antisemitism och Jesus-hat.

Han skriver anonymt, men det är samma ip-adress som förra mejlet.http://whatismyipaddress.com/ip/83.252.77.139. Ip-adressen pekar på Västra Götaland och Skövde.

Den egentliga motståndet är mot Jesus eftersom jag predikar om frälsning i honom. För att försöka sätta stopp för detta så tas det till alla möjliga knep, undanflykter och lögner, hot och mordhot. Men det går inte att ge sig på Jesus. Det är dömt att misslyckas.

Det är inte mot människor vi kämpar emot

Ef 6:12 

Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.

Vi måste se skillnad på sak och person. Jesus älskar människor. Han vill att alla människor skall komma till honom. Vilken religion de än tillhör, och vilken synd de än har. Den kristne hatar inte som denne hatande antisemitiske Jesus-hatare, vi älskar! Vi älskar därför Jesus först har älskat oss!

Jag skriver denna bloggartikel för att du måste förstå vad det handlar om.

Det handlar personen om Jesus Kristus och ingenting annat. Det pågår en sådan kamp och attacker mot personen Jesus idag så att människor inte ska komma till Jesus och bli frälsta.

Men djävulen och hans demoner är besegrade. Därför finns det möjligheter för människorna idag komma till Jesus – denne Jesus som älskade dem så mycket att han dog och uppstod för dem!

Joh 3:16-18

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son (Jesus), för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

 

Christer Åberg

http://www.apg29.nu/index.php?artid=14879

www.apg29.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.