Christer Åberg

Evangelist med rätt att predika om Jesus!

Christer Åberg talar klartext till dig syndare

Låt mig tala klartext. Du! Du! Just du! Du behöver Jesus. Du behöver bli frälst.

Om du inte har Jesus, då är du inte frälst – du är inte räddad. Men om du har Jesus då är du räddad och alla dina synder är förlåtna.

Har du tagit emot Jesus, du har bekänt honom som din Herre, då har alla dina synder blivit förlåtna.

Det är inte så att du behöver komma ihåg alla dina synder, för det är omöjligt att komma i håg dem. Därför du har gjort så mycket.

Ren på insidan

Men när du omvänder dig till Jesus, tar emot honom, och bekänner att du är en syndare, och att du behöver bli frälst, så kommer Jesus in i ditt hjärta – och du blir frälst och förlåten. Du blir ren på insidan.

Du vet som syndare så är du smutsig på insidan. Men när du tar emot Jesus så blir du ren på insidan. Du blir helt ren. Du blir en ny människa. Du blir ny skapelse. Du blir så fin invändigt.

Det är ett fantastiskt liv. Och det är fantastiskt att få känna sig ren. Vatten kan inte göra dig ren på insidan. Men Jesus blod – det blod som han göt på Golgata kors – det kan göra dig ren på insidan. Så du behöver Jesus.

Som syndare är du förlorad

Det är så här, som syndare så är du förlorad. Du är inte bara på väg att gå förlorad – du är förlorad! Och för att då bli räddad så behöver du – då måste du – ta emot Jesus.

Så Jesus sträcker ut sin hand till dig och han vill att du ska ta emot den. Du kan inte sitta med armarna i kors och säga ”nej det gör jag inte”. men då blir du inte räddad. Men om du tar emot hans utsträckta hand då blir du räddad.

För att bli räddad

För att bli räddad då måste du ta emot hjälpen. För att bli räddad måste du ta emot räddningen. Annars blir du inte räddad.

Jesus älskar dig och han vill att du ska ta emot honom. Och när du gör det då sker det mest fantastiska under som kan ske. Du blir frälst. Du får alla dina synder förlåtna. Gud blir din far och du blir hans barn.

 

CHRISTER ÅBERG

http://www.apg29.nu/index.php?artid=16223

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.