Äntligen

Nu har den efterlängtade innebandy säsongen dragit igång och för oss division 1 damer inleddes den med en tung derby förlust mot Umeå City med 2-5. Dagarna därpå var det dax igen, denna gång mot RIG Umeå och även där en förlust med 3-5. Två förluster, två derbyn. Man kan tycka att det är inför derby matcher man borde vara EXTRA taggad men i vårat fall verkade det inte stämma. Skärpning.

**

Men nu tar vi nya tag, genomför en extremt bra träningsvecka innan vi sätter oss på bussen för färd söder ut. FBC Uppsala Ungdom står för motståndet och matchen går av stapeln på lördagen klockan 17:00 (instämmer föregående skrivare, 17:00 är en underlig matchtid, mitt i middagen). 

**

Vi spelare som är under 18 år tog oss i lördags (igår) en såkallad "road trip" till skellefteå för att spela premiärmatchen i j18 serien mot Clemensnäs. Trots den lilla och defenitivt hala hallen tog vi hem en skön seger, matchen slutade 7-1. Vi utnytjade våra fina spelvändningar och vårat raka, enkla spel. Något man kan konstatera är att vi Ume-bor går in med kropp före klubba i sarg, vilket är positivt! Men är det vi som biffat upp oss under försäsongen eller är anledningen att vi precis fått våra nya klubbor?

Såhär glad var Josefin och hela laget över våra nya saker från Unihoc:

 

 

På återseende, #32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.