Med 3poäng i ryggsäcken

Förra rubriken säger allt. Vi åkte 57 mil, sov på hotell, gick en runda på ikea och genomförde en match som slutade med vinst med 2-0. Hela första perioden och halva in i andra spelade vi precis som vi pratat om i omklädningsrummet men den energi som skulle föra bollen in i mål saknades, 0-0. Men sedan hände det något, Maja som är en trygg och extremt snabb spelare fick gata längs efter sin höger sida där hon skenade iväg med bollen. Efter lite krig framför FBC Uppsala Ungdoms mål så rullade tillslut bollen in, 0-1.

Detta gav oss den energi som tidigare hade saknats, vi fortsatte spela vårt spel och halvvägs in i tredje perioden kom nästa mål som även var det sista i matchen. 0-2. Samtidigt tog våra motståndare time out och vi förberedde oss på tuff press från deras sida, förvånade blev vi när de utgick från mittlinjen och arbetade väldigt statiskt. På så sätt kunde vi lätt rulla av matchen de sista 10minuterna. Vi klarade oss undan utvisningar men hade dock 2 PP:n som ej gav resultat. Men vi har helt klart höjt oss jämnfört med tidigare.

**

Läget i bussen: Facebook, Gossip girl, slitna krigare, ammning av bebis, små skratt och en längtan efter MAX som är ca: 1½ h bort. Vi är SÅ hungriga nu när godiset börjar ta slut……

Vi kikade in på statistiken för denna sida i brist på något att underhålla oss med och insåg att siffrorna var förvånansvärt höga så keep up the good work, fortsätt följa oss genom vår resa denna säsong! 🙂