IBF DALEN – SKELLEFTEÅ INNEBANDY IF

Det är gånger som denna man inte vill att någon frågar hur matchen gick och det är gånger som denna man slänger sig raklång i sängen och frågar sig själv vad fan man gjort (ursäkta ord valet men idag var vi inte bra).

Vi välkommnade Skellefteå till Gammlia arena klockan 12:00. Matchen inleddes med en straff till vår fördel och genom Veronica Bohman tog vi ledningen med 1-0 . Skellefteå drabbades efter drygt halva perioden utav ett lagstraff i samband med ett av deras mål pga. att spelaren ej fanns med på laguppställningen. Det betydde 5 minuters PP för oss som tyvärr inte gav något resultat, perioden slutar 1-4.

I andra perioden utökar dem sin ledning till 1-7 och i tredje perioden gör dem både 1-8 och 1-9. Vi reducerar till 2-9 genom Evelina Malmqvist med knappt 2 minuter kvar, Skotten för denna match slutar 13-19.

Vi hade koll redan innan att dem var ett fysiskt lag men jag kan inte konstatera att vi gav tillbaka den fysiska delen i samma mängd. Vi kom absolut inte upp till våran normala standard och det var bara några fåtal gånger vi spelade så som vi kan. Alla råkar ut för en plattmatch och idag var det våran tur.

Som någon sa efter matchen, det är bara att bryta ihop och komma igen och det är precis vad vi måste göra. Nu har vi match uppehåll i två veckor och vi har cirkus 7 träningar på oss att förbättra, ladda och tagga.
**
Mina egna tankar:
Nog för jag kan leva på en vinst flera timmar efter åt så är en förlust bland det värsta jag vet och den här matchen fick mig att sjunka otroligt långt ner. Tillbringat de senaste timmarna i sängen som en olevande människa och tankarna har varit på villo vägar. Men det är inte konstigt att skämas efter sånt här, man ska bokstavligen skämas. Men det viktigaste är att.. efter en skam reser man sig dagen därpå upp och visar att man kan komma igen, de är det som gör en till en riktig innebandyspelare!