Avresa 06.00

Efter två veckors uppehåll för JSM och landslagsuppdrag så är vi nu påväg mot Västerås och dubbelmöte!

06.00 gick bussen från Gammlia i Novembermörkret. Det var rätt tyst i bussen när vi åkte och många sov fram till Sundsvall där vi stannade medans nästa stopp blev i Tönnebro och här sitter vi nu mitt i skogen någonstans, med ca 1½ timme kvar till slutdestination Västerås med filmen The Hangover, som vanligt!

Vidare till matchen, 17.00 spelar vi mot Rönnby som just nu ligger etta i tabellen,tippade att gå långt i år efter en "flopp" i slutspelet förra året och åkte ut i kvartsfinalen. De verkar dock vara riktigt heta nu när de fått tillbaka två-tre kuggspelare från skada plus att deras poängdrottning Petra Weiss verkar vara i form, som vi nog får hålla ett öga på. Rönnby har gjort totalt 67mål på 9 matcher,vilket är ett snitt på 7.4mål/match. Vi får se till att hålla tight försvarsspel,vilket vi vanligtvis är bra på och brukar inte släppa in så många mål.

Tidigare historik– vi har spelat 4matcher mot Rönnby sen jag började i Dalen och det har varit riktigt jämna matcher, vi har förlorat 3matcher, 5-4,9-5 och 4-2 medan sista matchen i grundserien förra året vann vi med 6-5!
Nu laddar vi gärnet för att slå Rönnby på bortaplan, vilket vi kan om vi går in för det!  Det är dags att bryta trenden. Jag hoppas att alla därhemma håller tummarna framför datorn!

Vi startar matchen såhär:

Felicia (Emmy)

1: Ivar,Emelie,Linn,Öhman och Sandra
2: Katta,Anna,Lina,Dino och Bella
3: Sofie,Linder,JH,Natalie och Hall

/ #33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.